Bezkonkurenční Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept z brambor. Stačí 200g mletého masa, 1 brambor a kysané zelí. Lepší jak bramboráky !

56470
Sdílejte

Moje babička z Moravy dělávala tuhle zelnou placku často a proto si ji oblíbila celá moje rodina.Je to nejlepší způsob jak zužitkovat mleté maso.Recept je velmi jednoduchý a rychlý.A samozřejmě výborně chutná !

SUROVINY :

200 g mletého vepřového masa

1 větší brambora nastrouhaný nahrubo

500 g kysaného zelí

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články