Bezkonkurenční domácí čalamáda s lahodou chutí připravená bez zavařování ! Ohromí každého svojí famózní chutí

9432
Sdílejte

4. Nakrájenou zeleninu smícháme a přidáme i sypkou směs koření a soli. Nakonec přidáme ocet a vše promícháme. Necháme odpočívat 7 hodin.

5. Zeleninovou směs pak vtlačíme do sterilizovaných sklenic na zavařování až po okraj a do každé sklenice dolijeme šťávu ze zeleniny a sklenice dobře uzavřeme.
6. Nakládané zelí odložíme a necháme několik týdnů odpočívat. Po 5 týdnech si nakládané zelí můžete dát.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články