Croissanty jsou oblíbeným pečivem nejen Francouzů, z jejichž země pocházejí, ale i nás, Čechů. Ne vždy se však croissant našim pekařům podaří. Někdy je suchý a bez chuti. Pokud si z obchodu nebo pekárny přinesete takový „nic moc“ croissant, nedrobte ho hned kočce. Udělejte si z něho pochoutku podle receptu, který vám dnes nabízíme.
Kam dál?
- Vzala tofu, rýži a zeleninu a za 15 minut servírovala báječnou večeři. Takovou přípravu určitě neznáte, tak neváhejte ochutnat.
- Od té doby, co jsem viděla tento recept, nepoužívám salátovou mísu ! I takto můžete nabídnout sváteční saláty!
- Vzala lečo, vejce a naplnila tím mleté maso. Za 30 minut servírovala takovou roládu, jakou svět neviděl!
- Tento RECEPT mé babičky zapůsobil na každého: Skvělý oběd na jednom plechu – rychlý a jednoduchý recept !