Tohle už vegani trochu přehánějí! To, co dělají, může stát jejich domácí mazlíčky život.

1674
Sdílejte

Pravda je však taková, že psi milují kosti a kůže, rádi je koušou a posilují tak svůj chrup a také tím přispívají svému mentálnímu zdraví. Jenže u koček to je trochu jinak.

Kočky jsou masožravci. Rostlinnou stravu sice přijímat mohou, ale bez masa žít nemohou. Právě maso je a mělo by být hlavní položkou v jejich jídelníčku. Jenže je opravdu mnoho veganů, kteří i tak své kočky krmí rostlinnou stravou. Jedinou pozitivní zprávou je, že většina veganů si naštěstí uvědomuje, že jejich mazlíčci prostě maso potřebují. Na rostlinnou stravu by je dali pouze v moment, kdy by jim dala všechy potřebné živiny.

Je potřeba si uvědomit, že veganství u lidí je jiné. Člověk je všežravec a umí si potřebné živiny zajistit i rostlinnou cestou. Mluvíme však o dospělém člověku, který musí být zdravý. Veganství by se nemělo doporučovat dětem a hlavně ne domácím mazlíčkům. To potvrzuje i smutný případ z Belgie, kdy nezodpovědní rodiče dávali svému dítěti místo mateřského mléka veganské. Důsledek? Smrt na podvýživu a to před dovršením sedmého měsíce života. 

Pokud jste veganem, prosíme vás pouze o jednu jedinou věc, a tou je pořádné krmení svých mazlíčků a to takovým způsobem, aby získaly veškeré potřebné živiny.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články