Božský sušenkový dezert s karamelem a šlehačkou. Hotový je za 25 minut a doslova se po něm zapráší. Jistě oslníte i vaši tchýni!

8936
Sdílejte

Prochladlý krém navrstvěte na připravené sušenky. Na karamelovou vrstvu naskládejte opět sušenky. Na tuto sušenkovou vrstvu nalijte uvařený vanilkový pudink a opět poklaďte sušenkami. Nakonec vyšlehejte ze smetany a ztužovače tuhou šlehačku a potřete jí sušenky. Povrch posypte čokoládovými hoblinkami, nechejte řádně vychladit a podávejte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články