Prochladlý krém navrstvěte na připravené sušenky. Na karamelovou vrstvu naskládejte opět sušenky. Na tuto sušenkovou vrstvu nalijte uvařený vanilkový pudink a opět poklaďte sušenkami. Nakonec vyšlehejte ze smetany a ztužovače tuhou šlehačku a potřete jí sušenky. Povrch posypte čokoládovými hoblinkami, nechejte řádně vychladit a podávejte. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !
- Domácí hrnkový chleba: Jednoduchý, bez hnětení a přesto úžasný!
- Vzala zelí, majonézu a šunku. Za 10 minut servírovala takovou pochoutku, kterou její rodina ještě nejedla!
- Karbanátky a zelenina zapékané v troubě: Lepší recept jsem ještě nezkoušela ! Je i pro ty co drží dietu