Poté si připravte karamel. Do hrnce nasypte cukr a na mírném ohni za stálého míchání jej nechejte rozpustit. Přilijte smetanu a chvíli povařte. Poté přidejte máslo, aroma, med a špetku soli. Vařte za stálého míchání, dokud krém krásně nezhoustne. Nechejte jej dobře prochladnout.
Kam dál?
- Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !
- Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !
- Nebeské krémové potěšení bez pečení, dokonalé spojení mascarpone a pudinku
- Když připravuje večeři chlap: Pikantní obložený bagel i pro ty nejnáročnější gurmány. Skvělé jídlo už za 15 minut!