Přestat myslet na prsa? Pro muže téměř nemožné. Toto jsou důvody, proč s tím muži nemohou přestat!

5858
Sdílejte

Všichni moc dobře víme, jak jsou muži posedlí ženským poprsím. Ženské tělo je pro muže takovým světem divů. Nedokážete si ani představit, kolik času tráví myšlením na ženská prsa. Ženy si občas myslí, že už je to trochu přehnané a že muži snad nemyslí na nic jiného. Ale ano, myslí, ale je pravda, že na prsa myslí trochu více. My se dnes společně podíváme na 10 důvodů, proč tomu vlastně tak je.

1-3. 

Vypadají skvěle – A to bez ohledu na tvar a na velikost. Prsa jsou prostě nádherná a jen pomyšlení na ně spoustu mužů vzrušuje.

Výstřih – Ne všichni mají takové štěstí, že se denně setkají s ženským výstřihem, ale pokud ano, i malé odkrytí prsou bohatě stačí k podnícení jejich fantazie. 

Kam dál?

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Další články