Tento kakaový piškot je naprosto luxusní. Upečte ho ještě dnes a celá rodina se bude olizovat!

19393
Sdílejte

Pracovní postup

Oddělte vaječné žloutky od bílků. Elektrickým šlehačem vyšlehejte žloutky s cukrem a horkou vodou do pěny, a to minimálně 15 minut. Poté smíchejte mouku, kakao a prášek do pečiva a přidejte k žloutkové pěně. Nakonec ručně vmíchejte tuhý sníh z bílků.

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Těsto nalijte do máslem vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu, vložte do předehřáté trouby a pečte asi 30 minut. Propečenost zkoušejte špejlí.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články