Nemohla otěhotnět a tak začala brát hormony. Lékaři ji poté sdělili něco naprosto šokujícího!

2740
Sdílejte

Každý, nebo spíš drtivá většina lidí sní o tom, že jednou bude mít dítě, dvě, nebo rovnou velkou rodinu. Jenže ne každému se poštěstí a ne každému páru se tento sen podaří splnit. Pár, na který se společně podíváme, s tím měl velký problém.


Briana Driskell a její manžel Jordan spolu chodili neustále k lékaři a vyhledávali pomoc. Briana se neustále snažila otěhotnět, ale bohužel, i přes všechny tipy a triky se jí to nedařilo. Na řadu musel přijít jiný “trik”.

Přes všechnu marnou snahu se Briana rozhodla, že zkusí hormonální léčbu, která naštěstí zabrala a Brianě se tak konečně mohl splnit její obrovský sen. Jenže brzy na ně čekalo jedno velké překvapení.

Už v 8 týdnu těhotenství byli lékaři v naprostém šoku – oznámili Brianě, že se matkou stane, ale ne jen jednou, ale dokonce pětkrát! Briana poté měla během celého těhotenství bolesti a trpěla nadměrným zvracením.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články