Mezi tím rozpalte olej na pánvi. Do opravdu horkého oleje vkládejte připravené koblížky a smažte po obou stranách do červena. Hotové koblihy vyndejte a papírovou utěrkou nebo ubrousky odstraňte přebytečný olej. Pokud to vydržíte, nechejte zchladnout a podávejte. Přejeme vám dobrou chuť!
Kam dál?
- Připomeňte si dětství a ochutnejte tento jemný jablečný závin. Takový pekly jen naše babičky. Udělejte ho svým blízkým ještě dnes!
- Jemné tvarohové lívance z pánve: Žádná mouka, kypřící prášek, ani soda bikarbona a přesto jsou krásné nafouknuté !
- Vzala chleba, vejce a smetanu a za 35 minut upekla úžasnou pizzu! V pizzerii už ji nikdy nekoupíte.
- Hladová rodina už volala po jídle. Za 10 minut jim naservírovala lahůdku jako z italské restaurace!