Kefírové koblížky i pro úplné začátečníky: Nejjednodušší recept, který máte za 15 minut!

15722
Sdílejte

Postup práce

Změklé máslo vyšlehejte s vejcem a cukrem do pěny. Přidejte kefír a opět řádně promíchejte. Prosátou mouku smíchejte s vanilkou a kypřícím práškem a přidejte ke kefírové směsi. Přisypávejte ji opatrně a stále zapracovávejte do těsta.

Těsto nesmí být moc tuhé, jinak budou koblihy těžké. Přestaňte přidávat mouku, jakmile se vám těsto přestane lepit na ruce. Pokračujte v hnětení, až získáte krásné vláčné těsto.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články