Připomeňte si dětství a ochutnejte tento jemný jablečný závin. Takový pekly jen naše babičky. Udělejte ho svým blízkým ještě dnes!

5203
Sdílejte

Vykynuté těsto rozdělte na tři menší části. Rozválejte je nebo vytahujte, pokud jste zvyklí na tažený závin, a naplňte je připravenou jablečnou nádivkou.

Plech vyložte pečícím papírem a přeneste na něj připravené záviny. Troubu předehřejte na 180 stupňů, vložte plech a pečte asi 40 minut. Po vychladnutí pocukrujte a nechte si chutnat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články