Vzala hrnek, mouku, ořechy a smetanu a vyčarovala luxusní dezert. Rychlý a delikatesní zákusek, který volá, abyste ho okamžitě ochutnali!

6724
Sdílejte

Na krém si uvařte hustý pudink, tak, že odlijete část (asi 150 ml) mléka a v ní rozmícháte pudinkové prášky. Zbytek mléka uveďte do varu, přidejte cukr a vlijte mléko s prášky. Vařte asi 2 minuty do zhoustnutí. Pudink nechejte vychladnout.

Prochladlý pudink vyšlehejte s máslem do hladkého krému a rovnoměrně rozetřete na zchladlý korpus. Ušlehejte smetanu se ztužovačem, natřete na pudinkový krém a ozdobte strouhanými ořechy. Přejeme dobrou chuť! 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články