Luxusní domácí krém do všech dortů a zákusků. Připravíte ho za 20 minut!

14351
Sdílejte

Postup práce

Bílky ušlehejte za opatrného přisypávání obou cukrů a kyseliny citronové do hustého sněhu. Poté sníh přendejte do vodní lázně, a jakmile se začne vařit voda, šlehejte mixérem dalších 10 až 15 minut. Výsledkem je bohatá běloučká hmota.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články