Domácí hrnkový chleba: Jednoduchý, bez hnětení a přesto úžasný!

42412
Sdílejte

Do horkého hrnce nebo pekáče opatrně přeneste nakynuté těsto pomocí pečícího papíru, zakryjte poklicí (poklopem) a dejte 30 minut péct.

Odkryjte a pečte ještě dalších 20 minut, až se na chlebě udělá krásně křupavá kůrka. Když máte hotovo, chleba vyklopte a potřete studenou vodou.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články