Domácí hrnkový chleba: Jednoduchý, bez hnětení a přesto úžasný!

42412
Sdílejte

Postup práce

Do misky dejte prosátou hladkou mouku, droždí, sůl, koření a semínka. Lehce promíchejte, přidejte vodu a znovu zamíchejte. Přikryjte fólií a nechejte v teple kynout asi 12 hodin.

Pro zjednodušení je možné těsto připravit večer a nechat vykynout přes noc. Ráno těsto vyklopte na lehce pomoučněnou kuchyňskou desku. Těsto vytvarujte do bochníku, přeneste na pečící papír a nechejte další zhruba hodinu kynout.

Mezitím si rozehřejte troubu na 230 stupňů. Nachystejte si litinový hrnec a dejte ho do trouby asi na půlhodinu prohřát.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články