Vzala zakysanou smetanu, kondenzované mléko a mouku a za 10 minut měla luxusní dezert. Takovou pochoutku jste ještě nejedli!

28012
Sdílejte

Předehřejte troubu na 180°C. Plech vyložte pečícím papírem, nalijte těsto a uhlaďte na povrchu. Pečte asi 15 minut podle výkonu vaší trouby. Během procesu zkoušejte propečení např. špejlí. Korpus se nesmí spálit!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články