Zbyla jí bramborová kaše. Místo, aby ji vyhodila, udělala z ní báječnou večeři. Takovou lahodu jste ještě nejedli!

7374
Sdílejte

V míse smíchejte brambory se sýrem, koprem a houbami. Dále přidejte vejce, mouku, zakysanou smetanu a ochuťte solí a pepřem podle chuti. Ze směsi vytvarujte kulaté placičky, položte je na plech vyložený pečícím papírem a upečte v troubě dozlatova.

Než budou bramborové karbanátky hotové, připravte si studenou omáčku. Okurku omyjte, nastrouhejte, nechejte chvíli odležet a vymačkejte šťávu. Kopr nakrájejte, česnek najemno rozetřete a přidejte k nastrouhané okurce. Přidejte zakysanou smetanu nebo majonézu a podle chuti osolte. Vše řádně promíchejte.

Ještě teplé bramborové placičky namáčejte do omáčky a my vám přejeme vám dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články