Zbyla jí bramborová kaše. Místo, aby ji vyhodila, udělala z ní báječnou večeři. Takovou lahodu jste ještě nejedli!

7375
Sdílejte

Postup práce

Brambory uvařte ve slupce, ještě horké oloupejte a rychle rozmačkejte vidličkou. Poté do nich přidejte máslo a míchejte, dokud se nerozpustí.

Tip

Pokud vám zbude bramborová kaše z minulého dne, můžete i také použít. Ušetříte čas i suroviny z prvního bodu.

Houby nakrájejte na malé kousky a osmahněte na rozpáleném oleji. Sýr najemno nastrouhejte a smíchejte s pokrájeným koprem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články