Zbyla jí bramborová kaše. Místo, aby ji vyhodila, udělala z ní báječnou večeři. Takovou lahodu jste ještě nejedli!

7372
Sdílejte

Ze všech stran slýcháme, že se jídlem nemá plýtvat. Ale co naděláme, když se všechno nesnědlo. Občas zkrátka množství neodhadneme a nějaké jídlo prostě zbude.

Dnes však vůbec nevadí, že ze včerejška zbylo více brambor. Máme pro vás skvělý recept na dobré a snadné jídlo. Základem je bramborová kaše doplněná o lahodné žampiony nebo jiné houby.
A navíc vám prozradíme recept na famózní studenou okurkovou omáčku.

Ingredience

Na karbanátky
• 300 až 400 g bramborové kaše
• 30 g másla
• 200 g sýra
• 1 vejce
• 1 snítka kopru
• 3 lžíce zakysané smetany
• 160 g mouky
• 200 g hub
• sůl
• pepř
• mouka na obalení

Na studenou omáčku
• 1 okurka hadovka
• 2 stroužky česneku
• kopr
• 200 g kysané smetany nebo majonézy
• sůl

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články