9 Jasných důkazů toho, že vás vaše polovička podvádí. Pokud dělá tyto věci, měli byste si dát pozor.

7209
Sdílejte

Nevěra v dnešní době není ničím ojedinělým. Bohužel, v dnešní době podvádí opravdu mnoho lidí a je velmi těžké lidem kolem sebe věřit. Navíc se lidé naučili perfektně lhát, takže je o dost těžší na jejich nevěru přijít. Pokud však máte podezření, že vás vaše polovička podvádí, přečtěte si tento článek, ve kterém najdete 9 jasných důkazů, že tomu tak doopravdy je. 

Přehnaná náklonnost – Jakmile vás začne vaše polovička podvádět, bude z toho mít opravdu špatný pocit, ale hlavně bude chtít být nenápadná. Svou přehnanou náklonností se bude snažit zamaskovat podezření o nevěře.

Kontakt s ex – Pokud je vaše polovička neustále v kontaktový s ex, nemusíte to sice znamenat nic, ale může to znamenat mnoho. Kontakt s ex může být jedním znakem nevěry. Zkuste se tedy své polovičky zeptat na detaily. 

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články