Její manžel zemřel ve válce v Afghánistánu. Když otevřela jeho počítač, nedokázala uvěřit tomu, co tam našla.

V září roku 2010 zemřel v Afghánistánu tragicky při výbuchu bomby Todd Weaver, manžel a otec malé, teprve devítiměsíční holčičky.

25433
Sdílejte

„Drahá Emmo,

pokud čteš tento dopis, znamená to, že jsem se vrátil domů a nemohl Ti připomenout, jak moc Tě miluju.

Vždy jsem Tě miloval, a když Ti to alespoň trochu udělá radost, nikdy Tě neopustím. Navždy tu budu pro Tebe.  Vím, že je Ti teď velmi smutno, ale jsi silná a určitě to zvládneš.

Pamatuj, že Bůh ví, co je pro nás nejlepší a snaž se v tom najít něco pozitivního. Stalo se to z nějakého důvodu, i když teď o tom určitě pochybuješ.

Jsi pro mě ta nejdůležitější osoba. Nemohl jsem si přát hezčí, moudřejší a starostlivější manželku. Život s Tebou byl nádherný. Měl jsem život, o kterém si většina lidí může nechat jen zdát. Vzal jsem si za manželku dokonalou ženu, která mi porodila dítě.

Buď silná pro naši dcerku. Povídejte si o mně a vždy jí říkej, jak moc jsem ji miloval. Když se narodila, byl to pro mě ten nejkrásnější den.

Řekni jí, že tatínek je teď v nebi a shora na ni dohlíží a ochraňuje ji. Miluju Tě, Emmo. Pamatuj, že máš právo a dokonce povinnost dělat všechno pro to, abys byla opět šťastná. Máš před sebou celý život. Jsem šťastný, že jistou část z něj jsme strávili spolu.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články