V tomto se uvidí každá žena! Toto jsou největší problémy, které má každá žena během svých dní!

6178
Sdílejte
  1. Některé nečekané skvrny tě nutí pohrávat se s myšlenkou, jestli náhodou fakt nevykrvácíš.  7. Zejména když si to tam dole dělá, co chce, a ty se právě snažíš být produktivní v práci. 8. Zavádění tamponu je ultra špinavá robota.  9. A často máš potom ruce jako masový vrah. 10. Pocení a menses – ideální kombinace. Ani nevíš, jestli krvácíš, potíš se nebo ses jen právě nevědomě počůrala.
  1. Když odhodíš tampon a zjistíš, že nemáš náhradní. Fasa.  12. Nebo když ho omylem otevřeš z té strany, kde je aplikátor.  13. Vložka, kterou ani za boha nejde slepit z kalhotek, je kategorií sama o sobě.  14. A ta, která se ti zamotá do chlupů ve snaze krutě odepilovať tvé intimní partie, už natož.  15. Nemluvě o té, co se jen tak slepí, kdy se jí zachce a vyčnívá jako malý ocásek.
  1. Když menstruační krev prosákne z povlečení rovnou na matraci.  17. A když lidem, co zařizují veřejné toalety máš chuť nalepit tu použitou vložku rovnou na čelo, protože tam nedali koš.  18. Výměna menstruačního kalíšku obecně. 19. A snaha vyřešit to origami a nějak ho do tvé vagíny přece jen napasovat. 20. Když si nejsi jistá, jestli ti třeba kakat nebo si zase jen tvá děloha tancuje Gangnam style.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články