Tohle by podle mužů měla splňovat dokonalá žena. Splňujete tyto přehnané požadavky?

3390
Sdílejte

Zajímalo vás někdy to, jaké vlastnosti by podle mužů měla mít dokonalá žena a jak by měla vypadat? No dobře, samozřejmě, nikdo dokonalý není, ale přemýšleli jste někdy nad tím, jaká by taková žena měla podle mužů být, kdyby skutečně existovala?

Nás ano a proto jsme se rozhodli to zjistit, což se nám nakonec podařilo. Pojďme se společně podívat na to, co by podle mužů měla dokonalá žena splňovat.

Plná velká ňadra – No jo, muži jsou možná trochu povrchní, ale měli přece jenom říct, jak má podle nich dokonalá žena vypadat, tak to udělali. Zajímají je hlavně štíhlé ženy s velkým poprsím. Vědci dokonce tvrdí, že se muži o prsa zajímají přirozeně – prý je podvědomě vnímají jako ideální nástroj pro kojení budoucích potomků.

Velký zadek – Někteří mají radši menší zadky, většina hlasovala pro větší. Jde o příjemné obliny, které se jim zkrátka líbí. Muži prostě milují, když se ženské tělo od toho mužského liší co nejvíce.

Kam dál?

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

AKTUÁLNĚ : Velké neštěstí u Nových Zámků na jihu Slovenska. Rychlík z Prahy do Budapešti se srazil s autobusem, na místě jsou mrtví

Tragédie v lomu Kamenárka na Novojičínsku: 13letý chlapec se měl zabít kvůli lásce

VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Agresor bodl v Mostě dítě do krku : čtyřletý chlapec zemřel

Další články