Nejen na neděli: Nepečený smetanový dezert s čokoládou

16660
Sdílejte

Menší množství mléka smíchejte s trochou rumu nebo aroma. Do směsi namáčejte sušenky a vyskládejte jimi dno např. zapékací skleněné mísy. Poté naneste část máslového krému, na něj vrstvu šlehačky s čokoládou a opět navlhčené sušenky. Postup opakujte, dokud máte materiál. Na povrchu dezertu by měla být šlehačka. Nakonec posypte zbytkem nastrouhané čokolády.


Dezert můžete podávat hned, přesto doporučujeme uložit jej před konzumací na pár hodin do lednice. Přejeme dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články