Jaké jsou vaše největší slabiny podle znamení zvěrokruhu? A co se s nimi dá dělat?

4575
Sdílejte

Váhy

Váhy mají velice rády, když někdo udělá práci za ně. Může to být třeba jen vyzvednutí kabátu z čistírny. Pokud se jim ale naskytne příležitost, mohou ostatní využívat třeba ke „špinavé“ práci.

Nežádejte o pomoc, pokud můžete problém vyřešit sami. Pokud už potřebuješ pomoc, popros opravdu jen o pomoc či radu, nenechávejte ostatní dělat práci za vás.

Štír

Štír vypadá jako ztělesnění síly, nicméně pod touto slupkou se skrývá velmi zranitelná duše, která sní o lásce. To je také jejich slabina. Štír je podle astrologů největším otrokem lásky (a sexu). Dost často mají mnoho milostných avantýr. Ale pokud je chce opustit milovaná osoba, snaží se jí ukovat pouta, aby zůstala.

Jako ve všem, co dělají, měli by znát Štíři určitou míru i v lásce. Láska nemusí nutně bolet, nemusíte jít vždy do extrémů.

Střelec

Lidé ve znamení Střelce jsou často dobrodruzi. Jenže v běžném životě, kdy je potřeba postarat se o děti a zaplatit hypotéku, to může být na škodu. To, co pro jiné může znamenat klid, harmonii a bezpečí, je pro Střelce pastí. Střelec je velmi akční, zvědavý a otevřený všemu novému. Ve snaze nenudit se a zkoušet stále něco nového, ukazuje záda i lidem, kteří na něj spoléhají.

Než se pustíte do nového dobrodružství, zkuste trošku poodstoupit a zvážit, zda vám skutečně přinese něco nového.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články