Jaké jsou vaše největší slabiny podle znamení zvěrokruhu? A co se s nimi dá dělat?

4575
Sdílejte

Rak

Rak je citlivý tvor, který by nejraději žil s každým v harmonii. Chrání nejen sebe, ale i své blízké. Raci si ale věci často berou až příliš moc k srdci. A dokonce hrozí, že kvůli prkotině půjdou do útoku.

Zeptejte se, jestli ti opravdu chce někdo ublížit. A nebo se ti jen nelíbí, co o tobě daná osoba řekla? To je trochu rozdíl. Snažte se komunikovat v klidu a bez emocí.

Lev

Lvi jsou známí tím, že jsou rádi středem pozornosti a dokáží rozproudit každý večírek. Potíž je v tom, že často neví, kdy přestat. Na první pohled velmi sebevědomý a kurážný Lev má ale často velký strach pouštět se do nových výzev, protože případný neúspěch by ranil jeho ego, což může brát i jako ponížení. Dělá mu také problém omluvit se.

Také Slunce je pouhou hvězdou střední velikosti v celé rozlehlé galaxii. Nejste středem vesmíru, ale můžete zářit ve své vlastní sluneční soustavě.

Panna

Panna je mistr v předjímání katastrof. Bez kritiky a smyslu pro detail by nikdy nedosáhla dokonalosti, po které tak prahne. Puntičkářské Panny prostě příliš intenzivně hledají chyby druhých.

Zeptejte se sami sebe, zda je vaše kritika skutečně prospěšná druhým, či zda chcete prostě mít věci více pod kontrolou. Někdy je lepší ustoupit v detailu, i když máte pravdu, abyste neohrozili celek.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články