Chlapík ji pozval na rande a řekl jí, ať si obleče černé šaty. V ten moment ještě nečekala, jak moc bizarní rande ji čeká.

3765
Sdílejte

Seznamky nám nabízejí vybrat si člověka, se kterým vyrazíme na rande (samozřejmě pouze v případě, že daný člověk s námi na rande bude chtít jít). Jenže v jednoduchosti se občas skrývá mnoho složitosti a setkání s člověkem ze seznamky nemusí vždy jít podle představ. Ono psát si s člověkem několik hodin denně po dobu několika měsíců a rozumět si s ním, není žádnou výhrou. I s člověkem, se kterým si rozumíte sebevíc, může rande dopadnou opravdu katastrofálně. Přeci jenom je něco jiného si s člověkem psát a je něco jiného s ním mluvit.

Z člověka, se kterým si rozumíte a píšete několik měsíců se může vyklubat podivín, kterého v reálném životě od toho virtuálního nepoznáte. I rande může dopadnout tragicky či komicky. Své o tom ví jedna mladá dáma, která se o zážitek ze svého prvního rande musela okamžitě podělit na internetu a my se jí ani nedivíme.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články