17letý mladík postavil na zahradě své matky jaderný reaktor. O 20 let později je celé sousedství radioaktivní.

13610
Sdílejte

V roce 1994, ve věku sedmnácti let, postavil svépomocí funkční jaderný redaktor u domu své matky. K výrobě použil jen baterie, které našel doma, staré hodiny, lucernu, lepicí pásky a uran z Československa.

Davida vždy fascinovala chemie a fyzika.

David byl už odmala považován za podivné dítě. Už v šesti letech byl známý pro své nadšení pro provádění různých experimentů a lásku k vědě. Částečně za vším možná stála i skutečnost, že se chlapcovi rodiče rozváděli a ponoření se do světa vědy mu pomáhalo toto těžké období překonat.

Když malý David dostal od dědečka knížku „The Golden Book Of Chemistry Experiments“

(Zlatá kniha chemických experimentů), jeho nadšení poté ještě vzrostlo. Neustále byl zabrán buď do pročítání knihy anebo do uskutečňování v ní popsaných pokusů.

Kam dál?

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Další články